Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Keos Gelibolu’ Hizmet Girdi

‘Keos Gelibolu’ Hizmet Girdi

‘Keos Gelibolu’ Hizmet Girdi

Daha ulaşılabilir olmak adına “Keos Gelibolu” uygulaması ile bir yeniliğe daha imza atan Gelibolu Belediyesi tarafından uygulamanın IOS ve Android işletim sistemlerine uygun olarak geliştirilen resmi mobil uygulaması olduğu bildirildi.

Gelibolu Belediyesi, bilgi teknolojilerinde yaşanan büyük değişimlere ayak uydurarak, teknolojik altyapısını da gün geçtikçe yeniliyor. Gerek belediyecilik hizmetlerinin sunumu, gerekse vatandaşın hizmetlere daha kolay erişiminin sağlanması amacıyla bugüne kadar web sitesi, sms ile bilgilendirme sistemleri, 444’lü çağrı merkezi, whatsapp hattı ve e-belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Gelibolu Belediyesi, tablet bilgisayar kullanımının artması ve android ile ios işletim sistemli cep telefonlarının yaygınlaşması üzerine Android ve IOS “Keos Gelibolu” uygulamasını hayata geçirdi.

KEOS Gelibolu Kent Rehberi ile vatandaşlar, Gelibolu Belediyesi bünyesinde oluşturulan coğrafi bilgi sistemleri altyapısı üzerinden adres, yapı, uydu görüntüsü, yapı fotoğrafları, POI noktaları (Eczane, sağlık eğitim tesisleri, dini tesisler, tarihi ve gezi mekanları, marketler vb.) interaktif bir şekilde ulaşabilecek.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Keos Gelibolu Kent Rehberi, belirlenen sınırlar içinde önemli mekanların ikon katmanları ile görüntülenebildiği, bu mekanlarla ilgili özet bilgilere erişebildikleri vatandaşlara açık bir uygulamadır.” denildi. Gelibolu Belediyesi’nin Resmi Mobil Uygulaması, appstore ve google playstore’da yayınlandı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech