Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göğebakan Göğsümüzü Kabarttı

Göğebakan Göğsümüzü Kabarttı Çanakkaleli

Göğebakan Göğsümüzü Kabarttı

Çanakkaleli Taekwondocu Gökçe Göğebakan, günde çift idman yaparak çalıştığı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

11-14 Şubat 2017 tarihleri arasında, Antalya Belek’te yapılan Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’na Çanakkale Taekwondosu adına yarışan yıldız sporcumuz Gökçe Göğebakan, bazı maçlarını sayı farkıyla alarak 37 kilogramda uluslararası şampiyonu oldu ve Yunanistan’da yapılacak olan Uluslararası şampiyonada Türk Taekwondo Milli takımını temsil etme hakkı kazandı.

Taekwondo il temsilcisi Hasan Altunışık, “Sporcumuz Gökçe, Yunanistan’da da şampiyon olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracağı inancındayım. Katılımın yoğun olduğu şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Almanya, İspanya, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan gibi taekwondo sporunda güçlü ülkeler katıldı. Gökçe, bu şampiyonaya çok iyi hazırlandı, günde çift idman yaparak katıldı, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon oldu. Böylesi başarıyı bekliyorduk, sporcum Gökçe gereğini yerine getirerek göğsümüzü kabarttı.”

GÖĞEBAKAN YILDIZLAR ŞAMPİYONASINDA YARIŞTI

“37 kiloda yarışan Anafartalar spor kulübü sporcumuz Gökçe Antalya’da yapılan Uluslararası taekwondo şampiyonasında zorlu rakiplerini yenerek şampiyon olmayı başardı. Milli sporcumuz Gökçe Göğebakan, taekwondo sporunda başarılı bir sporcumuz. Almış olduğu başarılar 2015 yılında Çanakkale’de yapılan Minikler taekwondo Türkiye şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. Aynı zamanda 08-10 Nisan 2016 tarihler arasında Eskişehir’de yapılan okullar arası yıldızlar Türkiye taekwondo Şampiyonası’na katıldı ve bu şampiyonadan da Türkiye ikincisi olarak Çanakkale’nin geçilmezliğini bir kez daha göstermiştir.

Yine Konya’da yapılan uluslararası taekwondo şampiyonasında Uluslararası taekwondo şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmayı başardı. 2016 yılında Romanya’da yapılan yıldızlar taekwondo şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa şampiyonu oldu milli marşımızı okutmayı başardı. Başarılarla dolu geçmişi ile gelecekteki başarılarının garantisini veren Gökçe bir üst kategori olan yıldızlar 37 kg kategorisinde de başarı sağlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Sporcumuz Gökçe’den daha büyük başarılara imzalar atacağı inancındayım. Sporcumuza şimdiden başarılar diliyorum.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech