Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den ‘Hayır’ ziyaretleri

CHP’den ‘Hayır’ ziyaretleri Son

CHP’den ‘Hayır’ ziyaretleri

Son olarak meclisten geçen ve referanduma giden Yeni Anayasa paketine neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini anlatmak için CHP Heyeti, TMMOB’a önceki gün ziyaret gerçekleştirdi.

CHP’li Milletvekilleri, İl Başkanı ve yöneticileri TMMOB Yöneticileri ile Ziraat Odası’nda bir araya geldi. Meclisten AKP ve MHP oyları ile geçen Yeni Anayasa paketi sonrası referandum oylaması yaklaşırken, CHP’de hayır ziyaretlerini hızlandırdı. CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek, Bülent Öz, İl Başkanı Nejat Önder ve İl Yönetimi tarafından Türkiye Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği (TMMOB)’a ziyaret gerçekleştirdi. Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirilen yapılan ziyarette CHP mensuplarını TMMOB Yöneticileri ile Oda Başkan ve üyeleri karşıladı.

Yapılan ziyarette CHP Milletvekilleri ve Yöneticileri tarafından Yeni Anayasa’ya neden hayır denmesi gerektiği, halkın maddeleri tam olarak bilmediği ve anlatmanın yolları konuşuldu. CHP’li Milletvekilleri aynı zamanda meclisteki oylama ortamından bahsederken, TMMOB Yöneticileri ise sorunun parti sorunu değil, ülke sorunu olduğu, buna karşı hayır için ortak mücadele etmenin önemine vurgu yaptı.

Eren Aşnaz

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech