Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef; 2023’ten önce köprüyü bitirmek

Hedef; 2023’ten önce köprüyü

Hedef; 2023’ten önce köprüyü bitirmek

CLK Uludağ Elektrik, ilk Yetkili İşlem Merkezi’ni(YİM) Çanakkale Kepez’de Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in katıldığı törenle hizmete açtı. Özdemir Çanakkale Köprüsü ile ilgili hedefinin 2023’ten önce bitirmek olduğunu ifade etti.

Hizmet standardını yükseltmek adına yatırımlarına devam eden CLK Uludağ Elektrik Kepez’de Yetkili İşlem Merkezini  vatandaşların hizmetine açtı.CLK Uludağ Elektrik müşterileri ücretsiz olarak YİM aracılığıyla tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler ve  fatura ödeme gibi bir çok işlemi yapabilecek. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Limak Holding Yönetim  Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergüneş, Sezai Bacaksız, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Pratik İşlem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yavuz, İş Geliştirme Müdürü Zülfikar Aslan ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir; “Müşterilerimize hizmetlerimizi evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı bu yönde yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin sorunlarını çözmek ve işlemlerini bekletmeden daha kolay ve daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektir. Önümüzdeki günlerde Çanakkale Merkez, Ezine, Ayvacık, Çan, Gelibolu ve Lapseki’de de YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturacağız. Vatandaşımızın işni hızlıca çözmek ve sorunlarını daha yakından çözmek için bu merkezi hizmete açtık. ” ifadelerini kullandı.

“TEKLİFİMİZ ÜLKEMİZİN HAYRINADIR, HAYIRLI OLSUN”

Çanakkale Köprüsü ihalesi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özdemir; “İhalede en düşük teklif şu an bizim. Ama tabi daha karar verilmedi. Önümüzdeki günlerde hesaplamalar yapıldıktan devletimiz en uygun kararı verecektir. Onu bekliyoruz olursa elimizden gelen çalışmalara devam edeceğiz. Uzun zamandır bu projenin üzerinde çalışıyoruz. İyi bir teklif verdiğimizi düşünüyorum.  Devletimizin milletimizin hayrına bir teklif  oldu.  İnşallah Allah da hayırlısını nasip eder.  Bütün hedefimiz  2023’ten önce köprüyü açmaktır.  Dünyanın en uzun köprüsü olacaktır. Türkiye’ye de bu yakışır. En yüksek baraj yapıldı, bölünmüş yollarımız yapıldı, otoyollarımız yapıldı. Denizin altından iki defa geçtik, üçüncüsünü geçeceğiz. Dünyanın en çok sayılan projelerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapmıştır. Bu köprüde atalarımıza dedelerimize şehitlerimize yakışır olacak. Kim yaparsa ülkemize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakanımızın açıklamalarında yer aldığı gibi 18 Mart’ta temeli atılacaktır” dedi.

Dilek Akşen – Günnoş Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech