Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liderlik projesi için imzalar atıldı

Liderlik projesi için imzalar

Liderlik projesi için imzalar atıldı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği alınan ‘Güçlü Yerel Yönetim, Yöneticilik ve Liderlik Eğitimleri’ proje imza töreni Çanakkale Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı.

‘Güçlü Yerel Yönetim Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi’ projesi kapsamında yönetici vasfındaki kişilere ‘yöneticilik, takım çalışması, kurumsal itibar yönetimi…’ şeklinde çalışanlara problem çözme ve yeteneklerini geliştirme amacı ile düzenlenen projenin imzası atıldı. İmza töreninde konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  projenin çalışanların etkili iletişimde bulunabilmeleri ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için alındığını söyledi. Gökhan, projenin 12 TL olduğunu bunun 11 bin TL’sinin Kalkınma Ajansı tarafından verilen hibe ile gerçekleştiğini açıkladı. Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Kasım Özek tarafından imzalar atılırken Özek’te proje ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

İmza töreninde konuşan Gökhan ve Özek düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

Gökhan; “Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile Çanakkale Belediyesi arasında bir teknik destek programı ile ilgili bir müracaatımız oldu. Bu projenin adı ‘Güçlü Yerel Yönetim Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi’ programı. Burada ki eğitim konu başlıkları ‘liderlik ve yöneticilik, kurumsal itibar yönetimi, etkili takım çalışması, koç stili yöneticilik, duygusal zekâ. Çalışanları elde tutma ve yenilikçi problem çözme. Üst düzey yöneticiler, başkan, başkan yardımcıları ve müdürler olarak bir hafta boyunca günde üçer saat olmak üzere bu eğitimler verilecek. Burada ki amaç çalışanların sürekli motivasyonunu ve işten zevk almalarının sağlanması. Çalışanları mesleki ve kişisel açıdan gelişimlerinin sağlanması, hizmetin kalitesinin yükseltilmesi ve yöneticilerin çalışanları ile birlikte etkili iletişimde bulunabilmeleri için bir eğitim programı.  Burada proje tutarı 12 bin olarak bunun 11 bin 200 TL’sini Kalkınma Ajansı hibe olarak veriyor. 2 bin TL’si ise belediye tarafından karşılanacak. İlk etapta üst düzey çalışanlardan 25 kişi faydalanacak. Dr. Kasım Özek ile beraber bu destek sözleşmesini imzalayacağız.”

Özek; “Kalkınma Ajansımızın son 2016 yılı Aralık ayına ait teknik destek programında belediyemizin müracaat ettiği ve kazandığı bir proje.   Burada ajansın temel hedefi Çanakkale ve Balıkesir’deki insan kaynaklarının vatandaşa hizmet veren kamu kurumalarında ve sivil toplum kuruluşlarında niteliklerini arttırmaya yönelik ihtiyaç duyuldukları eğitimleri alınmasını sağlamak.”

(Eren Aşnaz)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech