İskele Meydanı’ndaki durak kırmızıya boyanıp emniyet şeridi ile çevrilerek yolcu ve otobüslere kapatıldı. Kırmızı durakta otobüs bekleyemeyen yolcular ne yapacaklarını şaşırdı.
Geçtiğimiz hafta İskele Meydanı’ndaki yolcu otobüsü durağında kaldırım taşları sökülmüş ve meydana gelen elektrik arızası giderilmişti. Durak önüne ise acele ile beton dökülmüş ve durak açılmıştı. Bugün ise otobüs durağının önü kırmızıya boyandı. Boya yapılırken durağın etrafı emniyet şeridi ile çevrilerek yolcu ve otobüslere durak kapatıldı. Yolcular ise otobüsü nerede bekleyeceklerini bilemedi. Yolcu otobüsleri ise kavşakta yolcu indirip bindirmeye başlayınca trafikte sıkışıklık yaşanmasına neden oldu.
Feribotların geliş saatlerinde ise kavşak tıkanma noktasına geldi. Çevrede ise durağın emniyet şeridi ile çevrilmesi haricinde hiçbir önlem alınmaması dikkatlerden kaçmadı.