“Torpil yok kimse beni aramasın”

3 weeks önce Güncel Manşet
Sosyal Medya'da Paylaşın Facebook Twitter

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen meclis toplantısında, ÇTSO’da çalışmak üzere yeni personellerin istihdam edileceği duyuruldu. Öte yandan liyakat vurgusu yapıldı.

ÇTSO’da çalışan çeşitli sebeplerle işten ayrılan ya da EYT ile emekli olan personellerin yerine yeni personeller alınacağı duyuruldu. Önümüzdeki süreçte yeni personeller için başvuruların değerlendirileceği aktarıldı.

ÇTSO Kasım ayı meclis toplantısında, kürsüde konuşmasını gerçekleştiren ÇTSO Yönetim Kurulu
Başkanı Selçuk Semizoğlu konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Başkan Semizoğlu, “Kriterlerimize en uygun adayları değerlendirerek istihdam edeceğiz. Torpil yok kimse beni veya Meclis üyemi aramasın. Tamamen liyakat ön planda olacak” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal


Bu haber 09/11/2023, Thursday günü yayınlandı, 331 defa görüntülendi
*
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com