Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2022 yılının ilk toplantısı yapıldı

Çanakkale İl İstihdam ve

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu, 2022 yılı ilk toplantısı için Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz başkanlığında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi.

Toplantıya İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz’un yanı sıra Kurul üyeleri ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, GMKA Genel Koordinatörü Recai Başaran ve ÇOMÜ Öğretim Görevlisi Salih Torlak ve Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli Şef Sevda Karabulut ve Büro Personeli Meliha Öztokcan katılım gösterdi.

Toplantıda 2021 yılı Faaliyet ve İşgücü Piyasası Araştırma Raporu, 2022 yılı Eğitim Planı, yine bu yıl içerisinde yapılması hedeflenen ‘Meslek Tanıtım Günleri’ maddeleri görüşülüp onaylandı. Ayrıca Kurul üyeleri tarafından 2022 yılı Kariyer Günleri faaliyetleri, Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyona gönderilecek engelli projeleri ve 2021 Ocak-Aralık Dönemi Denetim Raporları değerlendirilip onaylandı. 2022 yılı ilk İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısının planlanması ve gündem maddelerinin belirlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech