Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziler Şehrinden Şehitler Diyarına Ziyaret

Kurtuluş Savaşı’nda verdiği destansı

Kurtuluş Savaşı’nda verdiği destansı mücadele ile gazi unvanına sahip tek il olan Gaziantep’in, düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep’ten toprak ve bayrak ile birlikte Çanakkale’ye gelen öğretmen Azer Umut ve öğrenci Filiz Nazlı Şahin, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’ye gelen Öğretmen Azer Umut ve Öğrenci Filiz Nazlı Şahin, Gaziantep’ten 80 ile gönderilen bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve 6.317 şehidimizin kanı ile sulanan Gaziantep toprağını Vali İlhami Aktaş’a takdim ettiler.

Öğretmen Azer Umut, 25 Aralık tarihinde Gaziantep’te düzenlenecek 100. Yıl etkinlikleri davetiyesini Vali İlhami Aktaş’a takdim ederek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100’üncü Yılını kutlayıp, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Öğretmen Azer Umut ve Öğrenci Filiz Nazlı Şahin’e teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, 100 yıl önce Gaziantep’in düşman işgalinden kurtulması için canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech