Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Rüzgar testini fiili olarak yaptılar

Dünyanın en geniş orta açıklıklı köprüsü olma ünvanına sahip olan Çanakkale Boğaz Köprüsü’nde, çalışmalar hızla devam ediyor. Lodos fırtınasında da işçilerin köprü üzerinde çalıştıkları görüldü. Yerden 300 metre yükseklikte çalışan işçiler, fırtınada adeta canlarını zor korudular.

Marmara Bölgesi ve Kuzey Ege, iki gündür şiddetli fırtına ile boğuşuyor. Zaman zaman rüzgarın hızı saatte 80 kilometreye kadar çıkarken, okullar Çanakkale’de tatil edildi. Okullar tatil edildi edilmesine ancak 1915 Çanakkale Köpürüsü’nde çalışmalar bir an olsun durmadı. Köprü üzerinde, yerden tam olarak 300 metre yukarıda, işçiler adeta fırtınaya karşı göğüs gerdiler.

Tehlikenin boyutunun bir hayli yüksek olduğu ortamda çalışan işçiler o anları kameraları ile kayıt altına almayı başardılar. İşçilerin kamerasına yansıyan görüntülerde, ayakta durmanın bir hayli zor olduğu yükseklikte çalışmaları dikkat çekti. Videoyu görenler, rüzgar testini fiili olarak yaptılar yorumlarında bulunurlarken, izleyenlerin yürekleri ağzına geldi.

Tunahan Ünsal-Nedim Bayhan

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech