Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Banu Kapıkıran

Her yeni başlangıç cesaret ve güçlü bir duruş gerektirir

Gerçekten değişimden bahsedebilmek için affetmek ve acılara tutunmaktan vazgeçmek eylemlerini derince düşünmemiz gerekir. Affetmek aslında çok kolay bir eylemdir. Asıl mesele affettikten sonra gelecek olan yenilenmeyi kabul etmektir. Yeniden başlama gücüyle atacağınız adımlar, geçmişe tutunmaktan daha zor olabilir. Çizdiğiniz kalın duvarlar güvenli geliyorsa, ne kadar canınızın yanacağını bildiğiniz yerde durmak istiyorsanız, geleceğe adım atmaktan çekinebilirsiniz.

Her yeni başlangıç cesaret ve güçlü bir duruş gerektirir.

Yaralarınızı seçip göstermek istediğiniz kişilere anlatmak sizi geçici bir süre rahatlatır. Sürekli anlatarak size haklı gösterecek sebepler ararsınız. Bu o yaraların içinde yok olmak ve o duvarların arasında mücadele etmek anlamına gelir. Bu döngünün içinden çıkabilmek ve başkalarını affedebilmek için önce kendinizi affetmelisiniz. Bırakın kendinizi ve neden acı çekiyorum, ben bunları hak etmedim döngüsünden çıkın. Evet, tamam kabul ediyorum siz bunları hak etmediniz. Ancak artık bitti. Şimdi yeni bir hikâye yazma zamanı. Ve göreceksiniz yazdığınız her yeni hikâye cesaretinizi arttıracak ve siz yeni hayatınıza her gün yenilenerek ve değişerek devam edeceksiniz.

Kendinize inanın!

Geçmişte yaşadıklarımız bugünü yaratıyorsa, geçmişe dönüp silemediklerimizin deneyimlerini cebimize koyup yürüyebiliriz.

Bizi beslenmeyen öfke dolu duygulardan arınabiliriz. Şimdi sadece ve önce kendinize dürüst olun istiyorum. Yüzleşin tüm deneyimlerinizle.

Kalbinize sorun bu oyunu bozmak istiyor musunuz?

Cevap evetse hayatınızı kolaylaştıracak ilk adımı attınız demektir.

 

Banu Kapıkıran
Kişisel Gelişim Uzmanı
Enerji Terapisti

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech