Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gelecek için hepiniz umut verdiniz”

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ÇABAÇAM’ın düzenlediği kahvaltıda birçok öğretmen bir araya geldi. Emekli öğretmenlerin ve ÇOMÜ’de eğitim gören öğretmen adaylarının da bulunduğu buluşmada, geleceğe dair iyi dilek temennileri sunuldu.

ÇOMÜ ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi (ÇABAÇAM) 14.senesinde kapılarını çocukların eğitimi için açtı. Her sene geleneksel olarak düzenlenen ve birçok öğretmeni buluştuğu 24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltısı Truva Oteli’nde düzenlendi.

Etkinliğe; ÇABAÇAM’ı destekleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kepez Belediye Başkan Danışmanı Umut Sayı, Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Matara’nın yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) profesörleri, emekli öğretmenler, öğretmen adayı üniversite öğrencileri katıldı.

ÇABAÇAM Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ebru Aktan Acar, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Çok güzel bir amaç için hepimiz bir aradayız. Çok teşekkür ederim geldiğiniz için. Bu yıl heyecanlı oldu aslında çünkü geçtiğimiz sene bizim online ortamda tanıştığımız bütün 1.sınıf öğretmen adaylarımız bu yıl bizimle birlikteler. Çok genç bir kadro, çok keyifliyiz. Gelecek için hepiniz umut verdiniz” ifadelerini kullandı.

Özlem Kavuklu

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech