Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aromatik Bitkiler Parkı’na ÇOMÜ’den ziyaret

Çanakkale Belediyesi tarafından, Esenler

Çanakkale Belediyesi tarafından, Esenler Mahallesi’nde hizmete sokulan Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı’na, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden önemli ziyaret gerçekleşti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Fatih Kahrıman ile Ziraat Fakültesi Öğrencileri gerçekleştirdiği ziyarete; Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve Çanakkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu eşlik etti.

Öğrenciler ziyaret esnasında Aromatik ve Tıbbi Bitkilerin kullanım alanlarından, bakımı ve yetiştiriciliğine, parkın kuruluş amacına kadar çeşitli bilgiler aldılar.

Öğrenciler aynı zamanda uygulamalı olarak da üretim için bitkilerden çelik kesimi gerçekleştirdiler.

Ziyaretin ardından açıklama gerçekleştiren Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker böyle bir projenin kente kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini açıklamalarına ekleyerek, parkın aynı zamanda mesleki uygulamalar için bir eğitim alanı olması için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech