Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köylerin ihtiyaçları giderilecek

Vali İlhami Aktaş, hemen

Vali İlhami Aktaş, hemen hemen her gün düzenli olarak okul, öğrenci yurtları ve köylere ziyaretlerde bulunup, incelemeler yapıyor. Vali Aktaş, geçtiğimiz gün köy ziyaretleri kapsamında Sarıcaeli, Ulupınar, Saraycık, Kurşunlu ve Kemel Köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, imkanlar dahilinde köylerin ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale merkez ilçe köy ziyaretleri kapsamında Sarıcaeli, Ulupınar, Saraycık, Kurşunlu ve Kemel Köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin’in de bulunduğu ziyaretlerde Vali Aktaş, Sarıcaeli Köyü Muhtarı Ali İhsan Uzunoğlu, Ulupınar Köyü Muhtarı Kenan Doğan, Saraycık Köyü Muhtarı Muammer Ögüden, Kurşunlu Köyü Muhtarı Alaattin Sürücü ve Kemel Köyü Muhtarı Recep Akın ile görüşerek köylerin genel durumu, sorunları ve köylere yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Köy muhtarları ile görüşüp taleplerini dinleyen Vali İlhami Aktaş, imkanlar dahilinde köylerin ihtiyaçlarının en kısa sürece giderileceğini belirtti.

Köylerimizin temel ihtiyacı olan hizmetlerinin tamamlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirten Vali İlhami Aktaş, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech