Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sıkıntı büyük”

Cumhuriyet Halk Partili Belediye

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları, geçtiğimiz gün Biga’da bir araya geldiler. İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantı sonrasında, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medyadan değerlendirmede bulundular. CHP İl Başkanı Ural, “Sıkıntı büyük” derken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Bigalılara konukseverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

CHP’li Belediye Başkanları, geçen gün Biga’da bir araya geldiler. İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısı Biga İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Yapılan toplantı sonrasında, gerçekleşen organizasyon ile ilgili CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal medyadan düşüncelerini kamuoyu ile paylaştılar.

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “CHP İl Başkanlığımızca düzenlediğimiz, Biga İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğini yaptığı Belediye Başkanları toplantımızı Biga İlçemizde gerçekleştirdik. Güncel siyasetin yanı sıra tarım çalıştayı ve yerel yönetimlerimizin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

Halkımız ve esnafımızla kucaklaştık, sorunlarını dinledik. Halkımızın ve esnafımızın sorunları her gün çoğalıyor, sıkıntı büyük” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise “CHP İl Başkanlığımızca düzenlenen Belediye Başkanları Toplantımız, Biga İlçe Başkanlığımız ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bigalı esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dileyerek başlayan gezimizde güler yüzünü eksik etmeyen tüm Bigalılara konukseverlikleri için teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech