Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Kanunsuz emir!

Ana muhalefet liderinin, bir hezeyan içerisinde olduğu, besbelli. Önce,”Siyasi Cinayetler işlenecek” dedi. Şimdi de, Devlet Memurlarına, Bürokratlara sardı. Devlet memurluğu yapmasa, meseleye vakıf değil diyeceğiz. Amma velâkin, SSK yı batıran bürokrat olarak tanınıyor. Demek ki, azıcık ucundan memuriyetin ne olduğunu bilir. Konu, söylediği gibi değil. Neymiş? İktidara gelince, hesap soracakmış. Ne zaman? Çıkmaz ayın ellisinde. Allah, AK partinin karşısına, öyle bir muhalefet lideri çıkarmış ki, günde yüz vakit namaz kılıp, binlerce kurban kesseler yetmez. Söyledikleri, birbirini tutmuyor. Bir saat sonra inkâr ediyor. Bürokratları tehdit ettikten iki gün sonra,”Ben memurları tehdit etmedim” deyiverdi. Cumhurbaşkanlığına aday olduğu aşikâr. Her ne kadar İmamın oğlu ön almaya çalışsa da, kendisini takmasa da, illaki olacak. Hem seçilemeyecek. Hem Genel Başkanlığından, hem de, Milletvekilliğinden olacak. Bile, bile lades. Bakınız, Biz 30 yıl devlet memurluğu yaptık, Bunun 23 yılı yöneticilikle geçti. Her kademede görev yaptık. Kanunlara aykırı, hukuksuz bir işe, imza atmadık. Bizler, Ecevit, Özal, Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu çiller, Erbakan ve Bahçeli dönemlerinde bürokratlık yaptık. Asla ve kat’a, kanunsuz bir işleme sebep olmadık. Bunu hiç bir memur yapmaz. Kanun açıktır. ”Kanunsuz emri yerine getiren memur, sorumluluktan kurtulamaz. Ancak. Amir yazılı olarak emir verirse, sorumluluğu kalkar”.Hiçbir amir,kanunsuz emir için,yazılı talimat vermez.Ana muhalefet lideri, esti, gürledi. Peki, bürokratlar korktu mu? Ne gezer. Adı geçen, tribüne oynuyor. Yandaşları,”Bakın işte. Memurları hizaya getiriyor” diye caka satacaklar. Allah, her iktidara böyle bir muhalefet lideri nasip etsin. İnşallah.

Gülmece
Oflu ile Arnavut bir lokantaya gitmişler. Oflu kabak, Arnavut da pırasa yemeği istemiş. Yemekler gelince, Arnavut pırasayı methetmeye başlamış: – Bre mori, pırasa cennet yemeğidir. Oflu itiraz etmiş:
– Ula, asıl cennet yemeği kabaktır!.. Oflu ile Arnavut “Kabaktır, pırasadır” diye atışırlarken çekmişler tabancaları, neredeyse birbirlerini vuracaklarmış. Aşçı telâşla bunların yanına gelmiş ve kavgayı önlemek için araya girmiş: – Yahu ayıptır, günahtır, bir hiç yüzünden birbirinizi vuracaksınız!.. Oflu ile Arnavut kavga etmekten vazgeçip, aşçıya sormuşlar: – Doğru söyle bakalım; cennetten önce kabak mı çıktı, pırasa mı çıktı? Zavallı ahçı bakmış ki durum fena, işi şöyle tatlıya bağlamış: – Adem babamız cennetten çıkarken, kabağı eline almış, pırasayı da kılıç gibi beline kuşanmış da öyle çıkmış!..Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech