Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Plastik Aşklar oyunu Çanakkale’ye geliyor

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Plastik Aşklar oyunu Oya Başar’ın ve Ebru Kural’ın muhteşem oyunculuğuyla Çanakkaleli tiyatroseverler ile buluşacak.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluşacak Plastik Aşklar oyunu eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev’le; çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen’in yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla olan hesaplaşmalarını konu ediniyor.

Komedi türündeki oyunu seyretmek isteyenler ücretsiz davetiyelerine Çanakkale Belediyesi İletişim Masalarından ulaşabiliyor.

Davetiyesiz izleyiciler salona alınamayacak

Etkinlikle ilgili olarak Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan uyarıda; “İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle davetiyesiz izleyicilerimiz salona kesinlikle alınamayacaktır. İlgili genelge uyarınca salona girişlerde HES Kodu sorgulaması yapılacak ve çift doz aşısı olmayan izleyicilerimiz kesinlikle salona alınmayacaktır. Bekleme alanı ve salon içinde maskenizi takmanızı, sosyal mesafenize dikkat etmenizi ve salon içerisinde davetiyelerde belirtilen koltuk numaralarına göre oturmanızı rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Özlem Kavuklu

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech