Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan: “Artık iktidara gidiyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, kentin ekonomik dinamikleri görüşmek üzere sahaya çıktılar. İlk durak Esnaf Odası Birliği olurken, Başkan Gökhan yapmış olduğu açıklamada “Artık iktidara gidiyoruz. Bu aşağı yukarı netleşti” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise “Millet ittifakı iktidarında, ilk bir haftada yapacağımız ilk iş esnaf kefaletten olsun bankalardan olsun aldığı kredilerin faizleri tamamen silinecek” açıklamasında bulundu.

CHP seçim çalışmalarına tam anlamıyla başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, kentin ekonomik dinamikleri ile görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere sahaya çıktılar.

İlk durak dün, saat 15.00’te Esnaf Odaları Birliği oldu. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ile görüşen Genel Başkan Yardımcısı Erkek ve Başkan Gökhan iddialı konuştular. Başkan Gökhan, “Artık iktidara gidiyoruz” dedi.

“Bu sorunları aşacağız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Esnafımızın sorunları oldukça ağırlaştı. Biz yakın bir zamanda, bütün Çanakkale’deki oda başkanlarımız ile bir araya geldiğimizde, somut, madde madde çözüm önerilerimizi sizlerle paylaştık. Sizleri dinliyoruz, sizlerle birlikte sorunları yaşayanları dinliyoruz. Çözümlerimizi bu şekilde üretiyoruz. Esnafımız, çiftçimiz, toplumun birçok kesimi zorluklarla karşı karşıya. Bu sorunları aşacağız.

“İlk bir haftada kredilerin faizleri tamamen silinecek. Anapara yapılandırılacak”

Bende bir esnaf çocuğuyum. Şoför çocuğuyum. Biz somut bir şey söylüyoruz. Sorunları biliyoruz. Nasıl çözüleceğini de biliyoruz. Millet ittifakı iktidarında, ilk bir haftada yapacağımız ilk iş esnaf kefaletten olsun bankalardan olsun aldığı kredilerin faizleri tamamen silinecek. Anapara ise yapılandırılacak. Çiftçilerimiz için de aynı durum geçerlidir. Faizler tamamen silinecek. Anapara ise yapılandırılacak” ifadelerini kullandı.

“Esnafın durumunu söylememize gerek yok”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Esnafın durumunu söylememize gerek yok. Bütün liderlerin esnaflarla konuşmalarını izliyoruz, dinliyoruz. Dertlerin ne olduğun ezbere biliyoruz. Esnaf, toplumun önemli bir kesimidir. Ekonominin büyük bir şekilde yoğunlaştığı kesim esnaflardır. Esnaf sorunları önemlidir.

“Propaganda yapmaya gelmedik. Sizin görüşlerinizi almaya geldik”

Artık iktidara gidiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ortakları ile iktidara doğru gidiyor. Bu aşağı yukarı netleşti. Bizde bu vesileyle, sayın milletvekilimiz, partimizin aynı zamanda yönetiminde, hukuk ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız… İlk etapta ekonomik birimlerle görüşmek, sizlerin görüşlerini almak istiyoruz. Biz size propaganda yapmaya gelmedik. Biz sizin görüşlerinizi almaya geldik” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech