Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşkınların önlenmesi için toplanıldı

Sel ve taşkın felaketleri

Sel ve taşkın felaketleri sonrasında yaşanan can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi, afet öncesi tehlike ve risklerin belirlenip bunlara karşı planlamaların yapılarak gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik Akarsu ve Dere Yataklarının Islahı ile Taşkınların Önlenmesine Yönelik Koordinasyon Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Abdullah Köklü, Vali Yardımcısı Sayın Hakkı Uzun, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili bölge müdürlüğü temsilcileri ve ilgili kurum müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda; Çanakkale’de taşkınla mücadelede alınacak tedbirlerin görüşülmesinin ardından DSİ 252. Şube Müdürü Murat Lütfü Güldoğan tarafından Çanakkale’de yaşanan sel taşkın olayları hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Vali Aktaş başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilimizde bulunan akarsu ve dere yataklarının mevcut durumları görüşülerek bu alanlara yapılan müdahalelerin önlenmesi, tahliyesi, ıslahı ve temizlenmesi konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech