Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisarcıklıoğlu Çanakkale iş insanları ile buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ÇTSO Yönetim Kurulu Meclis Üyeleri ve Çanakkale iş insanlarıyla bir araya geldi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öğle yemeğinde ÇTSO Meclis Üyeleri ve Çanakkaleli iş insanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Odamızın proje sahibi olarak başlattığı Ezine Gıda İhtisas OSB’de tahsisler neredeyse tamamlandı. Çan’da Karma OSB için girişimimizi yaptık. Ayvacık’ta Tarıma Dayalı Sera İhtisas OSB için zannediyorum Bakanımız bugün müjde verecek. Troya Müzemiz Yılın Müzesi seçildi. Çanakkale’miz hızlı bir şekilde kabuk değiştirirken aynı zamanda “ En Yaşanabilir Şehir” ünvanını da sahip. Bizim sürekli vurguladığımız da zaten Çanakkale’nin gelişirken, büyürken tüm güzelliklerini de koruması.

Bizlerin yani yönetimlerin bundan sonra her zamankinden daha çok İllerimizin üretimini, ihracatını, istihdamını artıracak yatırımları çekmek, bunun için de öncelikle bürokrasiyi azaltarak iş insanlarını küstürmemek yönünde daha çok efor ve zaman harcaması gerektiğini düşünüyorum. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak gururla söyleyebilirim ki, İlin en fazla proje üreten, tanıtımına, eğitimine en fazla katkı veren kurumuyuz.

Sayın Başkanlarım, Çanakkale’ye hepimizin çok borcu var. Mevcut potansiyeli kullanmak, İlimizi hak ettiği konuma getirmek için çok, daha çok çalışacağız, çalışmayanları söylemeye de devam edeceğiz ve kazanan daima Çanakkale olacak” dedi.

Çanakkale iş insanlarına seslenen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; “ Milli direnişin ve istiklal ruhunun şehri, manevi başkentimiz Çanakkale’de bir kez daha sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çanakkale’ye 13. Gelişim. Hepimizin Çanakkale’ye borcu var. 81 ilden dedelerimiz, büyüklerimiz bu topraklarda yatıyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı yolları Çanakkale’yi ticaret yollarının üzerine taşıyacak. Bunu avantaja çevirmek siz iş insanlarının elinde, biz Odalar ve Borsaların görev tanımları belli. Biz iş insanlarımızın avukatı ve arabulucusuyuz. Sizlerden gelen talepleri ilgili mercilere iletiyoruz. Burada taleplerimizin tek bir ses olarak çıkması çok önemli.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bağımsız denetleme kuruluşları tarafından denetlenerek Akredite Oda unvanıyla üyelerine beş yıldızlı hizmet veriyor. Paris’te Berlin’de yani Avrupa’da bulunan Odalar nasıl hizmet veriyorsa ÇTSO’da üyelerine o kalite ve standartta hizmet veriyor. Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere Genel Sekreter Sema hanıma ve ekibine burada sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech