Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale “Kalkınma Zirvesi”ne damga vurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi gerçekleşti. Gerçekleşen etkinlikte, Çanakkale Belediyesi’de standı ile alanda yer aldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’lun yan yana geldiği anlar ilgi çekti. Kılıçdaroğlu Çanakkale standında ürünleri detaylı bir şekilde inceledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gerçekleşen zirve ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu değerlendirmede, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile başladı. Ben ve ekibim Çanakkale’mizin ürettiği ürünler ve belediyemizin tarıma verdiği destekler için zirvedeki yerimizi aldık.

Çanakkale Belediyemizin standını ziyaret eden CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Tarımdan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal’a Troiada Kadın Kooperatifimizin üretimleri ve Çanakkale’mizin tescilli ürünlerini tanıttık.

Çanakkale’mizin bereketli topraklarında yetişen ürünlerini maharetli ellerde mamüle dönüştüren, ehil ellerde tüketiciyle buluşturan kooperatiflerimizin çalışmaları Sayın Genel Başkanımızdan tam not ve övgü aldı. Bu sürece emeği geçen, teri dökülen herkese çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech