Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga Fuarı kapılarını açıyor

Biga’da, 1 Ekim Cuma

Biga’da, 1 Ekim Cuma Günü, saat 17.00’de, Biga Fuar Alanı’nda, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Biga Fuarı kapılarını açıyor.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan: “Tüm halkımızın Biga Fuarı’nın 01 Ekim Cuma günü Saat: 17:00’de Biga Fuar Alanı’nda T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle yapılacak olan açılış törenine katılmalarını bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Doğan yaptığı açıklamada; “Günümüzde farklı ya da aynı sektörde faaliyet gösteren pek çok firmanın karşı karşıya olduğu en önemli sorunlardan bir tanesi, üretici ile tüketicinin sınırlı düzeyde iletişim kurabilmesidir. Dolayısıyla, üreticiler giderek zorlaşan rekabet koşulları içerisinde bir yandan üretim teknolojilerini geliştirmeye, bir yandan rakiplerini takip etmeye, diğer yandan da mevcut ve yeni müşterilerine ulaşmaya çalışmaktadırlar.

Bu açıdan bakıldığı zaman, fuarların önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Zira fuarlar günümüz pazar koşullarında üreticiyi tüketici ile, alıcıyı satıcı ile buluşturabilen verimli bir aktivitedir. Fuarlar, fuarın düzenlendiği sektöre ait pek çok firmayı fuar alanında buluşturmakta; yeni ortaklıkların kurulmasına imkân sağlamaktadır.

Bu nedenlerden dolayı, 48.yılımızda üyelerimize ve bölgemize daha etkili ve verimli hizmet vermek adına 01-03 Ekim 2021 tarihlerinde Güney Marmara’nın en büyük tanıtım etkinliği olan Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nı (Biga Fuarı) 1 Ekim Cuma günü Biga’daki tüm kamu, belediye ve meslek kuruluşları ile elele vererek onbeşinci kez açıyoruz.

Valiliğimizin, Kaymakamlığımızın, Belediye Başkanlığımızın, Ticaret Borsamızın, Ziraat Odamızın, Esnaf ve Sanatkârlar Odalarımızın, tarım ve hayvancılık ile ilgili birliklerimizin, Tarım ve Orman il ve ilçe müdürlüklerimizin de katkıları ile destek verdiği fuarımızda tarım, hayvancılık ve teknolojileri alanında potansiyel alıcılar ile birebir bağlantı kurarak bu sektörde faaliyet gösteren üyelerimizi bir adım daha öne çıkarmak ve rekabetin arttığı, farklılaşan pazar yapısında fark yaratmak istiyoruz.

01-03 Ekim 2021 tarihlerinde Biga Belediyesi’ne ait 22 bin metrekarelik kapalı pazar yerinde düzenleyeceğimiz ve 01 Ekim Cuma günü saat 17.00’de açılış kurdelasını keseceğimiz Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na; kısa adıyla BİGA FUARI’na katılımlarınızı bekler, saygılar sunarım” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech