Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayvacık meclisinde bayrak değişimi

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, önceki gün CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Yeşil’in görevinden kendi isteği ile ayrıldığını duyurdu. Yeşil’in yerine ise CHP’li üye Sevinç Avseren geldi.

Ayvacık’ta, Belediye Başkan Yardımcısı olarak meclisin en aktif isimlerinden biri olan CHP’li üye Mehmet Yeşil, hafta sonu yayımladığı mesajı ile meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Yeşil, mesajında Başkan Mesut Bayram ve ekibi ile hiçbir problemi olmadığını kaydederken şu ifadelere yer vererek yanında duranlara teşekkür etti:

“Bugün itibari ile belediye Meclis üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım. Mesut bayram ve ekibiyle hiçbir sıkıntım problemim yoktur, sağcı solcu ayırt etmeksizin herkese yardımcı olmaya çalıştım. Kime ne hakkım geçti ise helal olsun. Yanımda arkamda duran herkese sonsuz teşekkürler.”

BAŞKAN BAYRAM: BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEKTİR

Başkan Mesut Bayram ise “Ayvacık Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Yeşil işlerinin yoğunluğu nedeniyle meclis üyeliğinden affını istemiştir. Bu gün olduğu gibi bundan sonrada beraberliğimiz devam edecektir. Çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.” paylaşımı yaparak, Yeşil’in ayrılış sebebinin ikili ilişkilerinden veya siyasi değil, şahsi işleri sebebiyle olduğunu vurguladı.

CHP’li üye Yeşil’in yerine CHP’li Sevinç Avseren meclis üyeliği bayrağını devraldı.

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech