Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Vali Aktaş ve Başkan Gökhan üreticilerle buluştu

Çanakkale Belediyesi’nin son dönem projelerinden olan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Harmanlık Üretici ve Kooperatifler Pazarı’nı Vali İlhami Aktaş Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın eşliğinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ile Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’ın eşliliğinde pazarı gezip ürünleri inceleyen Vali Aktaş, üreticilerle kısa süreli sohbetlerde bulunarak hayırlı olmasını diledi.

Üretici pazarı ile ilgili bir açıklamada da bulunan Vali Aktaş; “Üreticimizin güzel ürünlerini satabileceği bir yer olmuş. Hem haklımızın taze güvenilir organik gıdaya ulaşmasını kolaylaştırmakta hem de üreticinin kolaylıkla ürünlerini pazarlamasını sağlamakta. Ben başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada pazar açan vatandaşımıza bol bereketli kazançlar, alışveriş yapan vatandaşlarımıza da sağlıklı huzurlu alışverişler diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Ben Sayın Valime gelip pazarımızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Pazar başarıyla gidiyor. Vatandaş memnun, üretici memnun. Bir talep var; pazarımızı iki güne çıkarma çalışması içerisinde olacağız. Hayırlı olsun.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel – Nedim Bayhan

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech