Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkın Bakkalı 2.Şube çok yakında

Çanakkale Belediyesi tarafından, kırsal

Çanakkale Belediyesi tarafından, kırsal kalkınma hamleleri arasında bulunan Halkın Bakkalı projesi, Halk Bahçesi’nde hayata geçirilmiş ve vatandaşlar tarafından ilgi görmüştü. Halkın Bakkalı’nın ikinci şubesi ise Esenler Mahallesi’nde açılacak. Bakkal içerisindeki son düzenlemelerden sonra, vatandaşlar artık Esenler Mahallesi’nden de alışveriş yapabilecekler.

Çanakkale Belediyesi tarafından, son yıllarda boş arazilere atalık tohum ekimi, kooperatifleşme, kırsal üretim ve bu ürünlerin satışı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Halk Bahçesi’nde açılışı yapılan ve o günden sonda düzenli olarak vatandaşlarca alışveriş yapılan halkın bakkalı takdir görmüştü. İhtiyacı karşılamak için halkın bakkalının ikinci şubesi için düğmeye basılmış ve çalışmalar başlamıştı.

Esenler Mahallesi’nde halkın bakkalının inşası tamamlandı ve ikinci şubede, bina içi düzenlemeler kaldı. O düzenlemelerde tamamlandığında, halkın bakkalı Esenler şubesi açılacak.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün ikinci şubede incelemelerde bulundu. Başkan Gökhan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bilgilendirmede, “Kentlilerimiz ile buluşmak için gün sayan Halkın Bakkalı’nın Esenler’de açılacak olan yeni şubesini ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldık. Az kaldı Çanakkale” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech