Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar köprüyü yerinde inceledi

Çanakkale’nin muhtarları, 1915 Çanakkale

Çanakkale’nin muhtarları, 1915 Çanakkale Köprüsü’nü inceledi. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen köprü ziyaretlerine bu seferde Çanakkale’nin muhtarları getirildi. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, teşkilat üyeleriyle birlikte yapımı devam 1915 Çanakkale Köprüsü’nü Çanakkale’nin hem il ve ilçe muhtarlarını gezdirdi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve il yöneticileri, Çanakkale’nin ve ilçelerindeki görevli muhtarları 1915 Çanakkale Köprüsüne ziyaretler gerçekleştirdi. Dünya’da eşi benzeri olmadığını ifade eden başkan Makas, 1915 Çanakkale Köprüsünün Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımları arasında yer aldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkan vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Makas, ‘’Çanakkale’de siyasi parti ayırtmaksızın herkes bu köprünün nasıl inşa edildiğine şahitlik etsin. Bu köprü bu kadim toprakların atalarımızdan bizlere emanet olan bu toprakların Asya ve Avrupa’nın bir kez daha bağlandığı, gönül bağlarıyla birbirine olan bu kadim topraklar bir kez daha karayoluyla birbirine bağlandığı kıymetli bir yapıdır. Arkamızda gördüğünüz yapının bitmesine çok kısa bir süre kaldı. Hedef 2023’dü ama güçlü devletimiz ve güçlü hükûmetimizin özverili çalışmalarıyla yılbaşında arkamızdaki köprüden karayoluyla ilk araç geçmiş olacak diye ümit ediyoruz ve öyle bilgiler aldık.

Görüldüğü üzere son birkaç tabiyesi kaldı,Türkiye de kriz yaratmak isteyenlere inat siyasi krizlere zemin hazırlayanlara inat Türkiye de işler yolunda gitmiyor diyenlere inat pandemi dönemine inat her şeyin bütün faaliyetlerin neredeyse durduğu işlerimizin aksadığı ilişkilerimizin zayıfladığı o döneme inat bu köprüde faaliyetler durmadı. Bu köprü hükûmetimizin devletimizin nasıl milletine özveriyle hizmet ettiğinin resmi kanıtıdır. Çanakkale’yi başka bir seviyeye, başka bir platforma taşıyacak çok kıymetli bir yatırım olarak görüyoruz. Bununla beraber buradaki şaheserin hepimiz için Çanakkale’miz için çok anlamlı. Bu köprü sadece Lapseki’yi Gelibolu’ya bağlamıyor, Yenice’yi de Ezine’yi de Gelibolu’ya bağlayan bir köprü. Çanakkale, sadece Türkiye’ye değil, dünyaya kapılarını açan bir kent haline gelecek inşallah. Biz bununla gururluyuz ‘’ dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech