Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Kampüse Hoş Geldin’

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri karşılama hazırlıklarına başladı.

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve ekibi hazırlıklarına başladı.

‘Kampüse Hoş Geldin’ projesiyle üniversiteye yeni gelen öğrencileri bu yıl da yalnız bırakmayacak olan AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları, öğrencilere yönelik kenttin birçok noktasında karşılama standı kuracak. Kurulacak bu stantlarda öğrenciler ve aileleri karşılanacakken hem Çanakkale hakkında bilgi verilecek hem de üniversite ve yerleşkeleri tanıtılacak.

‘Kampüs Seninle Güzel’

AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen UYSAL, ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çanakkale’ye gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

AK Parti Gençlik Kolları’nın ‘Kampüs Seninle Güzel’ sloganıyla tüm üniversitelerde faaliyetler gerçekleştirdiğini belirten Uysal, “2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte iki yıllık hasret son buluyor. Pandemi döneminde eğitim-öğretime ara verilmesinin ardından bu yıl YÖK de eğitim-öğretime yüz yüze devam edilmesine karar verdi. Uzun bir aradan sonra bilim yuvalarımız olan üniversitelerimizin kapıları tekrar öğrenci kardeşlerimize açılıyor, üniversiteli gençler bizlerin gözbebeğidir.” dedi.

“Türkiye’deki üniversiteler arasında özel bir yere sahip”

Başkan Uysal, açıklamasının devamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere dair “Burayı kazanan arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Türkiye’deki üniversiteler arasında gerçekten özel bir yere sahip olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ve sahip olduğu coğrafi konumu, tarihi, doğal güzellikleri, Troya’sı, Mehmet Akif Ersoy Evi ve vatan için yazılan destanın mirası şehitlikleri ile ecdadımızın tarihe yön vererek vatan kıldığı güzel şehrimiz Çanakkale’mize ve üniversitemize hoş geldiniz diyorum. Öğrenci kardeşlerimizin burada alacak oldukları iyi eğitimlerle ülkemiz için faydalı işler gerçekleştireceklerine inanıyorum. Tabi, üniversite demek aynı zaman da sosyalleşmek de demektir. Sosyalleşirken kendimizi geliştirme alanlarımızın üst düzeyde olduğu yerlerdir üniversiteler. Bu bağlamda üniversiteli kardeşlerimizin hem derslerinde hem de sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendilerini geliştirebilecekleri alanlarda başarılı olacaklarına can-ı gönülden inanıyor, üniversitemizi kazanan tüm öğrenci kardeşlerimize tekrar hoş geldiniz diyor hem eğitim hayatlarında hem de yaşamlarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech