Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maden sektöründe iş güvenliği görüşüldü

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyet tarafından finanse edilen özellikle madencilikte iş sağlığı ve güvenliğinin geliştirilmesi projesi MİSGEP’in Maden Sektörü İstişare toplantısı Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Öncesinde iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapılan çalışmaların yer aldığı tanıtım filmlerinin gösteriminin yapıldığı program Kolin Otel Güvenlik Müdürü Adnan Çelik’in güvenlik bilgilendirmesi ile başladı. İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz’un konuşmasının ardından sırasıyla MİSGEP Takım Lideri Gökhan Güler,  İş Sağlığı Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya birer konuşma gerçekleştirdi.

Program MİSGEP Tanıtımı, Madencilik sektöründe planlama aşamasında iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları ve dünyadan örnekler, madencilik ve idari para cezalarına ilişkin yasal yükümlülükle, maden sektöründe iş kazaları sonrası tazminatlar, sendikalaşma ve İSG’ye etkisi, Pnömakonyoz hastalığı ve sonuçları, iş kazalarını önlemenin maliyeti ve faydaları konulu sunumlar ile devam etti.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech