Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayvacık Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni

Ayvacık Belediyesi, İlçenin Kurtuluş

Ayvacık Belediyesi, İlçenin Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında yapılan ve geleneksel hale gelen toplu sünnet şölenini bu sene de gerçekleştirdi.

21 Eylül Ayvacık’ın düşman işgalinden kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında belediyeye başvuru yapan çocukların sünnet işlemleri tamamlandı. Konuya ilişkin Ayvacık Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çocuklarımızın sünnet işlemleri tamamlandı”

“21 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında sosyal sorumluluk projesi olarak geleneksel hale gelen toplu sünnet şenliğimizde başvuru yapan çocuklarımızın sünnet işlemleri tamamlandı. Bu konuda belediyemize destek veren Özel Esencan Hastanesi başhekimi Sayın Dr. Nihat Bağ ve eşi Aynur Gurbanova Bağ, Sayın Dr. Ali Günçaltı, Hemşirelerimiz Sevda Halli, Nazlı Sağlam, Ahmet Turgut, Şafak İncedayı ve Hastane sahibi Sayın Taşkın Yenidünya beyefendiye ailelerimiz ve belediyemiz adına çok teşekkür ederiz.

20 Eylül Pazartesi günü toplu düğün töreni

Belediye Başkanımız Sayın Mesut Bayram’ın şehir dışında olması sebebiyle çocuklarımıza Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Yeşil refakat edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Ailelerimize hayırlı olmasını temenni eder, çocuklarımıza sağlıklı günler dileriz.”

Sünnet olan çocuklar için 20 Eylül Pazartesi günü toplu düğün yapılacağı belirtildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech