Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“12 Eylül kara günlerin adıdır”

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas 12 Eylül darbesinin üzerinden 41 yıl geçmesine rağmen acılar taze diyerek, 12 Eylül 1980 darbesinin 41’inci yılında mesaj yayınladı.

Başkan Makas mesajında “Ülkeyi her alanda geri götüren 12 Eylül darbesi idam, kötü muamele ve insan hakları ihlalleriyle tam tamına 41 yıl geçti. Yarası Hâlâ Tazeliğini Koruyor! ”12 Eylül 1980 tarihi, Türkiye demokrasi ve insan haklarının ayaklar altına alındığı tarihtir. Kara bir leke olarak ülkenin siyasi tarihinde yer edinmiştir. Birçok vatandaşın insani olmayan şekilde muamele gördüğü bir tarihtir. 12 Eylül kara günlerin adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Hükûmetleri ülkemizde, demokrasi, insan hakları ve özgürlük ilkesiyle, sorun ve çatışmaları barışçı yollarla çözüme kavuşturmak üzere aktif bir siyaset izlemeyi, kendisine şiar edinmiştir.

Millet iradesine konulmak istenen her türlü ipotek ve vesayet eylemi karşısında, AK Parti’yi bulacaktır. Türk milletinin hafızasını canlı tutmak adına bütün darbe ve darbecileri tarih nezdinde kınıyor ve bütün darbe mağdurlarını da saygı ile anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech