Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Koordinasyon Komisyonu toplandı

112 Acil Çağrı Hizmetleri

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Kd. Binbaşı Ercan Oran, Çanakkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. İbrahim Tarı, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve kurum temsilcileri katıldı.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısında; acil çağrı hizmetlerinin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması, ilgili birimler arasındaki iş birliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan 2021 yılı faaliyet raporu ve planlanan faaliyet konuları görüşüldü.

Toplantıda; Çanakkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. İbrahim Tarı tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Toplantı sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, personelle bir süre sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi alarak, görevlerinde başarılar diledi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech