Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zoru başaran öğrenciler Çanakkale’de

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı ilk öğrenci kaydı gerçekleşti. Bu sene hem zorlu bir süreçten geçerek Tıp Fakültesi’ni kazanan hem de eğitim kariyerleri için Çanakkale’yi tercih eden öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. İlk kayıt olan öğrencilere kimlik kartları takdim edildi. Öğrencilerin kayıt işlemlerini ise Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat bizzat yaptı.

Koronavirüs sürecinde zoru başaran, azim ve kararlılık ile YKS sınavına hazırlanan ve hem Tıp Fakültesi’ni kazanan hem de Çanakkale’yi tercih eden öğrenciler kente geldiler. İlk kayıtlar için ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanlık binasında bir etkinlik düzenlendi.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanlık Binasında gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah Bolat ve ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile öğrencilerin aileleri katıldı.

2 bin 600’üncü öğrenci Muhammet Ali Yılmaz’ın kaydını Vali Aktaş yaptı

Vali İlhami Aktaş, YKS’de Türkiye 2 bin 600’üncüsü olan ve tercini ÇOMÜ Tıp Fakültesinden yana kullanan Muhammet Ali Yılmaz’ın kaydını yaptı.

Başkan Gökhan ve Rektör Prof. Dr. Murat’ta kayıt yaptı

Vali Aktaş’ın ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ÇOMÜ Tıp Fakültesini kazanan diğer öğrencilerin kayıtlarını gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının öğrenci ve eğitimcilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başarılar diledi.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi’nin ilk öğrenci kayıt töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kayıtlarla ilgili yapmış olduğu değerlendirmede, “ÇOMÜ 2021-2022 döneminin ilk kayıtlarını gerçekleştirerek, Tıp Fakültesi’ni kazanan öğrencilerimizin heyecanlarına ortak olduk.

Çanakkale’mizi ve üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimize barışın kenti Çanakkale’ye hoş geldiniz diyor, başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech