Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz memlekete dönüş yaptı

TOKYO2020 Paralimpik Oyunlarında müsabakalarını

TOKYO2020 Paralimpik Oyunlarında müsabakalarını tamamlayan Görme Engelliler Atletizm ve Goalbal takımları ile aralarında ilimiz olimpik sporcusu Bülent Korkmaz’ın da bulunduğu Bedensel Engelliler Okçuluk takımı, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve diğer yetkililer tarafından İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün haberine göre Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan tarafından havaalanında karşılanan, TOKYO2020 Paralimpik Oyunlarında Para Okçuluk Makaralı Yay Karışık Takımında gümüş madalyanın sahibi, Çanakkale’nin gururu, Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz, il ve ilçe programlarına katılım sağladı.

Çanakkale’de coşkuyla karşılandı

Olimpik sporcumuz Bülent Korkmaz’ın görselleri ile giydirilmiş, içerisinde okçuluk spor dalında ulusal seviyede başarıları bulunan sporcuların eşliğinde özel tasarımlı otobüsle Gelibolu ve Eceabat ilçe merkezlerinde vatandaş yoğunluğu bulunan güzergâhlar geçilerek Eceabat- Çanakkale Boğaz Hattı feribot ulaşımı ile Truva atı önünde düzenlenecek program bölgesine ulaşım gerçekleştirildi.

Truva atı önünde Vali İlhami Aktaş tarafından karşılanan Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz’ın özgeçmişi okunması ile Çanakkale merkez programı başladı.

Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz tarafından yapılan konuşmanın ardından günün anısına sembolik bir ok atışı gerçekleştirildi. Yapılan sembolik ok atışının ardından Vali İlhami Aktaş tarafından gümüş madalya sahibi Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz’a çiçek verildi.

Merkez programının ardından doğduğu yer olan Lapseki’ye ulaşıldığında hemşehrileri coşkuyla karşıladı. Lapseki Belediye Başkanvekili Muhsin Orhan tarafından Milli Sporcumuz Bülent Korkmaz’a çiçek ve hediye takdim edildi.

Devamında okçuluk spor hayatına başladığı Biga’ya gelen sporcumuzu Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Keskiner, belediye çalışanları ve halk büyük bir coşkuyla karşıladı. Belediye Başkanı Erdoğan’ın çiçek ve hediye takdiminin ardından motosikletli eskortlarla yapılan ilçe turuyla program sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech