Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazlıaka’dan Başkan Gökhan’a ziyaret

Kadın Çalıştayı kapsamında Çanakkale’ye

Kadın Çalıştayı kapsamında Çanakkale’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da makamında ziyaret etti.

Nazlıaka’yı Belediye ziyaretinde Başkan Gökhan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay da karşıladı.

Önümüzdeki Genel Seçim ziyarete konu oldu

Özellikle önümüzdeki Genel Seçim ile ilgili olmak üzere güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyarette Başkan Gökhan kadın çalışmalarına yönelik sunduğu katkılardan dolayı Nazlıaka’ya teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın ziyareti, anı defterini imzalaması, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Başkan Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Belediye’den ayrılmadan önce birimleri de ziyaret etti. Nazlıakayı Belediye’nin kapısında karşılayan başkan Gökhan yine Belediye’nin kapısından uğurladı.

Hizmet ve faaliyetlere ilişkin bilgi aldı

Nazlıaka ve beraberindeki heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın da eşliğinde Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, Barbaros Ata’m Kreş ve Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nin yanı sıra, Troida Kadın Kooperatifini de ziyaret ederek, hizmet ve faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Ş. Ezgi Tuncel

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech