Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Ezine’de Bir Araya Geldi

AK Parti ve MHP’nin

AK Parti ve MHP’nin il ve ilçe başkanları, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun ortak ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdikleri Ezine ziyaretinde bir araya geldi.

Çanakkale’nin yatırım politikasını değerlendiren ve ilçelerde gerçekleştirilen devlet hizmetlerine yönelik ziyaretler kapsamında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun Ezine ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında Cumhur İttifakı mensupları siyasiler bir süre MHP İlçe Başkanlığı binasında gündeme dair konular üzerinde istişareler gerçekleştirdi.

Ziyarete dair açıklama AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’tan geldi. Makas ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak Cumhur İttifakının köklü temeller üzerine inşa edildiğini ifade ederek şu açıklamalara yer verdi.

Makas açıklamasında ; ‘’ Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Ezine Belediye Başkanımız Güray Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder, MHP İl Başkanımız Ali Tuğrul Yıldırım, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal ve Teşkilatımız ile birlikte, Cumhur İttifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Ezine İlçe Teşkilatını ziyaret ettik. MHP İlçe Başkanı Tahsin Yüksel’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech