Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Bayram gibi Kadın Çalıştayı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla gerçekleştirilen Kadın Çalıştayı bayram havasında geçti.

Bugün saat 14.00’te Balıkçı 286’da CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale İl Başkanvekili Feride Demirbaş, Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, MYK üyeleri,  ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen Çalıştayda “YAŞAM HAK” projesinin tanıtımı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda sırayla Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, Çanakkale İl Başkanvekili Feride Demirbaş, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka birer konuşma yaptı. Çalıştayda İl Kadın Çalışmaları Bilgilendirmesi ve YAŞAM HAK” projesinin tanıtımı yapıldı.

Öte yandan Aylin Nazlıaka Balıkçı 286’ya geldiğinde, üzerinde adalet yazan tişört ve şapkasıyla bir kadın önünü keserek kendisinden yardım istedi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka yardım isteyen kadını dikkatle dinledi ve ardından iki gün sonra kendisini arama sözü verdi.

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech