Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahadaki iki siyasi

Son günlerde, Çanakkale’de bulunan

Son günlerde, Çanakkale’de bulunan İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, saha çalışmalarına hız verdi. Uz, geçtiğimiz gün köylere giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Uz ile birlikte saha çalışmalarında CHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gürses’te vardı. Vatandaşlar sahadaki iki siyasi yorumlarında bulundular.

Siyasi partiler, erken seçim konusu gündemde olduğu süre içerisinde saha çalışmalarına hız veriyorlar. Tüm siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ile köylerde ve etkinliklerde bir araya gelerek, saha çalışmalarında bulunuyorlar.

İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ve CHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gürses, köy ziyaretlerinde bulundular. Musaköy ve Yapıldak köylerinde vatandaşlarla buluşan siyasiler, yurttaşlardan tam not aldılar.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından ziyaretler ile ilgili “Köyler bizi çağırıyor. Musaköy ve Yapıldak köylerimizi ve cemiyet sahibi vatandaşlarımızı GİK üyemiz Rıdvan Uz’un da katılımları ile ziyaret ettik. Her iki köy muhtarımıza ve köylülerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” bilgilendirmesi yapıldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech