Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Armasız Çınar!

İlk Helsinki maçında, Muhammed’in attığı golden sonra, öpmek için formada Fenerbahçe armasını araması, yabancı basında bile gündem oldu. Bazıları “Önde kocaman Fenerbahçe yazıyor yetmiyor mu?” diyor. Yazı arma değil! Golden sonra, arma öpmek, futbolda evrensel bir refleks. Sırf yeni bir forma dizaynı için bu refleksi değiştiremezsiniz. Şimdi her golden sonra forma arkasındaki arma mı öpülecek? Formayı çıkarınca sarı kart yiyorsun! Puma firması hiç uğraşmamış, Fenerbahçe, Manchester City, Milan ve Marsilya takımlarına, aynı armasız formayı yapmış. Şimdi Puma uğraşmadı
diye, arma öpülmeyecek mi? Saçmalık! Aslında konu biraz eskidi ama, bir Sarı Lacivert taraftarı olarak, kanımıza dokunan bu meseleyi de göz ardı edemezdik. Meselinin temelinde ne yatıyor? Anlayamadık. Tahminimiz şudur. Galatasaray’ın 4 yıldızı var. Hatta beşince yıldıza ramak kaldı. Dördüncü yılında Fenerbahçe’nin başında olan Ali Koç, Sarı Kırmızılara yetişemeyeceğin anlayınca, böyle bir yola gitti. Çözüm mü? Akıllı yönet. Galatasarayı geç. Yahu, hadi yıldızı kaldırdınız.  Armadan ne istediniz? Arma, koca çınarın simgesi. Neymiş? Avrupa’da, bilmem hangi kulüp de armasını kaldırmış.  Peki,siz bilmem hangi kulüp müsünüz?Umudumuz şudur.Ali Koç bu sezonun ilk yarısın bitiremez.Pılını,pırtını toplayıp gider,.Yeni gelen yönetim de,Şanlı Armamızı geri getirir. Aslında,,Fener taraftarı, ”Armamızı geri istiyoruz” diye kampanya başlatmalıdır.Bu yönetim geldiğinden beri,seyirci baskısı görmedi.Bakalım o zaman ne yapacaklar?Ali Koç ve ekibi,koca çınarın,kolunu bacağını budadı.Buna hakkı var mı?Yönetimler gelip geçer.Ama yenilmez Armada yerinde durur.şimdi,Cim Bomlular,nazire olsun diye,özellikle, Armaların öpecekler.Bizler de,seyredeceğiz.Haklı değiller mi?

Gülmece

Yeni Zelanda da, yeni mezun bir doğum doktoru, kasabada muayenehane açmış. Birkaç gün sonra biri gelmiş. Onu doğuma çağırmış. Ertesi gün eve dönen doktoru, karısı merakla karşılamış:
– Nasıl oldu? – Ah sorma, iyi değil. Çocuk ters geliyordu. Forsepsle almak zorunda kaldım. Fakat bir türlü çıkmadı, parçalandı. Bir saat sonra da annesi öldü. – Vah vah, zavallı baba kim bilir ne kadar perişandır? – O da öldü. – Anlayamadım, nasıl o da öldü? – Forsepse dayanmış, bütün gücümle çekiyordum. Çocuğun bacağı kopunca, bütün ağırlığımla arkaya düştüm. Adamcağız arkada duruyormuş. Başı duvara çarptı, beyin kanamasından öldü. Bir hafta sonra doktoru yine doğuma çağırmışlar. Geç saatte yorgun argın dönünce, karısı sormuş: – Doğum nasıl oldu? Doktor sevinçle cevap vermiş:
– Gelişme var karıcığım. Bugün babayı kurtardım!.. Fenerbahçe’nin hali bu işte. Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech