Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizde başlayan iş biten iştir”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkake Milletvekili Bülent Turan Lapseki Dalyan Bahçelievler mevkiinde ilk doğal gaz arzı sağlanan eve konuk oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Grup Başkanvekili Turan, “Bizde başlayan iş, biten iştir. Lapseki’de konutlara doğalgaz ulaşma oranı yüzde 98 ve toplam abone sayısı ise 6 bin 44 adet” dedi.

Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine doğal gaz ulaştırmakta kararlı olduklarının altını çizen Turan: “Doğalgaz ısınmada günümüzün konforu. Bu konforun hemşehrilerimizin hizmetine sunmak ise bizlerin görevi. Bizde başlayan iş, biten iştir. Daha önce söylediğimiz gibi Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine bu konforu, bu kaliteyi getirmeye gayret ediyoruz. Bugün Dalyan’da Bahçelievler mevkiinde ilk doğal gaz yanan eve misafir olduk, hemşehrilerimizle buluştuk. Ailemiz de doğal gazın gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Lapseki’de konutlara doğalgaz ulaşma oranı yüzde 98 ve toplam abone sayısı ise 6 bin 44 adet. Dalyan’daki abone sayısı 592. Bu oran hemşehrilerimizin doğal gaz konforuna ulaşma isteğinin adeta en net göstergesi. Çanakkale’miz tüm ilçe, beldeleri ve başımızın tacı hemşehrilerimiz, hizmetlerin ve yatırımların en iyilerini, en güzellerini hak ediyor.

Birlikte süreci yakından takip ettiğimiz Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, Belediye Başkanımıza, EPDK Başkanımıza, kurum yetkililerine, AKSA Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Programa Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, MHP Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli, Lapseki İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech