Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu ne yaman çelişki

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından,

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, geçtiğimiz günlerde mülteci ve düzensiz göçmen sorunu ile ilgili bir kampanya başlatıldı. İl Başkanlıklarına asılan “Sınır namustur” cümlesi dikkat çekerken, CHP Çanakkale İl Başkanlığı’ndan çelişkili bir durum yaşandı. Parti binasının çatı yenileme işinde çalışan Afgan işçiler, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı ve “Sınır Namustur” sloganı altında kafaları karıştırdı.

Türkiye’nin dört bir yanında, coğrafyanın her noktasında düzensiz göçmen sorunu yaşanıyor. Afgan göçmenler, sınırlardan geçerek, Türkiye’ye ilerleyişlerine devam ediyorlar. Sosyal medyada paylaşılan göçmen videolarını ve konuyla ilgili çıkan haberleri ise vatandaşlar endişe ile takip ediyorlar.

CHP ise göçmen krizi ile ilgili tavrını net bir şekilde ortaya koyarak bir slogan hazırladı. CHP Genel Merkezi tarafından konuyla ilgili hazırlanan afişlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kullanılarak, “Sınır namustur” cümlesi yer aldı. Afişler tüm il başkanlıklarına gönderilerek duvarlarda yerlerini aldılar.

Öte yandan, CHP Çanakkale İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz günlerde çatısı yenilendi. Çatı yenileme çalışmalarında ise Afgan işçilerin çalıştığı gözlendi. CHP’nin “Sınır namustur” afişi altında çalışan Afgan işçiler ise ortaya çelişkili fotoğrafı çıkardı. Vatandaşlar bu ne yaman çelişki tepkisini gösterdiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech