Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afet ekibini Başkan Özacar karşıladı

Karadeniz’de geçtiğimiz günlerde yaşanan

Karadeniz’de geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için  Gelibolu Belediyesi tarafından araç ve personel desteği gönderilmişti. Hafta sonu ilçeye dönen emekçileri, Belediye Başkanı Mustafa Özacar karşıladı.

Sinop başta olmak üzere bazı Karadeniz illeri, aşırı yağışlar ve HES felaketi dolayısıyla sular altında kalmıştı. Çanakkale’den de afet bölgelerine çok sayıda yardım gönderildi. Gelibolu Belediyesi belediyeden bir ekip ile birlikte kombine kanal açma aracı göndererek çalışmalara destek oldu.

Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre; Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgedeki çalışmalara destek vermek için kombine kanal açma aracı ile birlikte gönderilen personel, görevlerini tamamlayarak ilçeye geri döndü. Sinop Ayancık’ta afetin etkilerini silmek için gayret gösteren personeli karşılayarak teşekkür eden Başkan Özacar, ekibi makamında ağırlayarak kahve ikram etti.

Özacar, bu anları sosyal medyasından paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Karadeniz’deki afet bölgesine kurumumuz tarafından hızlı bir şekilde kombine kanal açma aracımızla intikal ettirdiğimiz personelimiz, görevlerini tamamlayarak bir hafta sonra aramıza döndüler. Sinop Ayancık’ta çalışmalara destek veren ekibimize emekleri için teşekkür ediyorum.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech