Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Endişeye gerek yok

Aşılama oranlarına bakıldığında, Türkiye’de

Aşılama oranlarına bakıldığında, Türkiye’de ikinci sırada bulunan Çanakkale’de, geçtiğimiz günlerde vaka sayıları yükselmeye başlamıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haritada ise Çanakkale risksiz il yani mavi renkte gösterilirken, Çanakkale’nin çevresindeki illerinde renklerinin mavi yani düşük riskli oldukları görüldü.

Uzun süredir pandemi ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, Çanakkale özelinde bakılacak olursa, vaka sayılarında artışa geçilmişti. Geçtiğimiz haftalarda bayram tatilinin akabinde, vaka sayları yükselmiş ve endişe başlamıştı. Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan güncel vaka haritasında ise Çanakkale’nin renginin mavi olduğu görüldü. Çanakkale’nin rengi mavi yani düşük riskli olarak belirtilirken, ayrıca Çanakkale çevresinde bulunan illerinde rengi mavi olarak belirtildi.

Ülke genelinde görülen vaka sayısı bir türlü düşmemeye devam ediyor. Aşılama kampanyaları ve aşılamada görülen artışa rağmen, ülke genelinde vaka sayıları 20 binlerde dolaylarında seyir ediyor. Geçtiğimiz gün ise görülen vaka sayısı 19 bin 320 oldu. 216 vatandaşımız ise koronavirüs salgını dolayısıyla vefat etti. Vefat sayıları ve vaka sayılarının düşmediği günümüzde aşılama ile ilgili seferberlik devam ediyor. Çanakkale başta olmak üzere Kuzey Ege ve Ege bölgesinde ise mavi renk yani düşük risk durumu hakim…

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech