Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Damadı Başkan Kavuncu’ya Saldırı!

İYİ Parti İstanbul İl

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, konuk olduğu Halk TV’deki bir programdan ayrılırken yumruklu saldırıya uğradı. Çanakkale’nin damadı olan Başkan Buğra Kavuncu, saldırının ardından konuya ilişkin açıklamada bulundu. 

İyi Parti’nin İstanbul İl Başkanı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, Bakırköy’de katıldığı bir televizyon programından çıktığı esnada bir kişi tarafından beklenmedik bir şekilde yumruklu saldırıya uğradı. Yaya olarak kaçan saldırganı bulmak için polis ekiplerince güvenlik kamerası kayıtları incelenmeye başlandı.

“Bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım”

Başkan  Kavuncu ise saldırı sonrası yaşananları şu şekilde anlattı:

“Öncelikle şunu söyleyeyim iyiyim Allah’a şükür. Bir sıkıntım yok, problem yok.  İpek hanımla yaklaşık 1 saat süren bir yayınımız vardı. Orada gündeme dair değerlendirmelerimizi yaptık. Programın ardından çıktık, Bakırköy ilçe başkanımız Ülkü başkanımızla kapının önünde bir mevzu hakkında konuşurken, ben anlamadım tabii ki, hiç fark etmedim de çok alçakça, çok namertçe, çok korkakça normal yürüyormuş süsü verip görmeyeceğim bir şekilde alçakça bir saldırı yapıldı. Daha sonra arkadaşlar da yakalamak için bir çaba gösterdiler ama ulaşamadılar. Görüntüler emniyetin elinde şu an. Failleri inşallah bulunacak. Tabi bu olayı münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok olan bitene bakmak lazım, bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım.”

Eşi Çanakkaleli olan İl Başkanı Kavuncu’ya ve tüm İyi Parti teşkilatına Gündem ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech