Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti teşkilatı bir arada

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve teşkilat, geçtiğimiz gün İskele Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldiler. Aşure Günü vesilesiyle, Çanakkalelilere aşure ikramında bulunuldu. Grup Başkanvekili Bülent Turan’da kepçe ile aşure servisi yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, il ve ilçe yöneticileri geçtiğimiz gün İskele Meydanı’nda bir araya geldiler. Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan bilgilendirmede, “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, İl Başkanımız Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder, Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, Merkez İlçe Başkanımız Yıldıray Ölçek, Belediye Meclisi Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve tüm teşkilatımız, İl Kadın Kollarımızın düzenlediği aşure dağıtımı etkinliğinde hep birlikteydik.

AK Parti Çanakkale ailesi olarak, milli birlik ve beraberliğimizi tazeleyen Aşure Günü’nün hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadeleri kullanıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech