Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Tavaklı’da inceleme

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve il yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Tavaklı’ya gittiler. Bölgede sürekli çıkan yangınlarla ilgili bölge halkı ile istişarelerde bulunan partililer, sürecin takipçisi olacağız ifadelerini kullandılar. İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede ise “Yanan alanların imara açılıp açılmayacağı konusunun sonuna kadar takipçisi olacağı” denildi.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından, Tavaklı’ya yapılan ziyaret ve yangın bölgelerindeki inceleme ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “Bugün 15 gün içinde tam 8 kez ayrı ayrı bölgelerde yangın çıkarılan Çanakkale’mize bağlı Ezine ilçesi Tavaklı Köyü’müze geçmiş olsun ziyaretinde bulunup yangın çıkarılan alanları tek tek inceledik. Maalesef gördük ki yanan alanların hepsi deniz manzaralı en güzel yerler.

Tavalı Köyü’müzün gençlerine özellikle tüm milletimiz adına teşekkür ederiz. Yangın esnasında canlarını bile hiçe sayarak söndürmek için verdikleri mücadele adeta bir efsane gibi anlatılmakta köyde gündüz işleri ile ilgilenip gece yangın nöbeti tutuyorlar. İYİ Parti Çanakkale olarak her an köylümüzün yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz yanan alanların imara açılıp açılmayacağı konusunun sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech