Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alışveriş günleri için hazırlıklar tamam

Bayramiç Belediyesi ile Bayramiç

Bayramiç Belediyesi ile Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın organize edeceği “Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri” için hazırlıklar tamamlandı.

Bayramiç Belediyesi ile Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde 23-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri”nin program içeriği belirlendi.

Bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve Belediye Basın – Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Emrah Över, konuyla ilgili açıklama yaptı. Uzun süredir böyle bir çalışma yapmak istediklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Karadeniz, “Pandemi nedeniyle ertelediğimiz Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri’ni en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmalar yaptık. Öncelikle esnafımızın bu konuda görüşlerini aldık. Çarşımıza renk katmak ve hareket getirmek açısından güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. Esnafımızın yanında olmak bizi oldukça mutlu ediyor” diye konuştu. Esnafların da bu etkinlikten memnuniyet duyduğunu ifade eden Oda Başkanı İsmail Yıldırım, “Esnafımızın işyerlerini süslediği, coşku, neşe ve bereket dolu indirim günleri olması temenni ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech