Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’dan Sağlık Müdürü’ne ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Op. Dr. Gökhan Baştürk’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimizde Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Op. Dr. Gökhan Baştürk’ü ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Görüşmemizde, salgınla ilgili bilinç düzeyini ve aşılama sayımızı arttırmamız gerektiği konularını bir kez daha gündeme getirdik. İnşallah mavi kategoride bulunan İlimizi artan vaka sayıları karşısında da koruyabiliriz. Bunun için maske, mesafe, hijyen kurallarına azami dikkat ederek, aşılarımızı zamanında ve eksiksiz yaptırmamızın büyük önem arz ettiğinin altını bir kez daha çizdik.” dedi.

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Semizoğlu’na Salgın döneminde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech