Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan Çan’a Karma OSB Müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bir dizi programlar çerçevesinde bulunduğu Çan’da “Çan Karma OSB” müjdesini verdi.

Çan’a geçen hafta yaptığı ziyarette Karma OSB’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a Çan Belediye Başkanı Bülent Öz de eşlik etti.

700 CİVARINDA KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Turan, Çanlılar’a verdiği müjdede şu ifadelere yer verdi: “Bir ülkenin, bir şehrin gelişmesinin ve büyümesinin anahtarının üretimden ve sanayiden geçtiğine inanıyoruz. Çanakkale’mizde yapılan yatırımlarımız sadece yerelde değil, ulusalda da ses getirecek türden. Sanayi ve termal turizm kenti Çan, Çanakkale’mizin adeta parlayan yıldızı.  Bu güzide ilçemiz için uzun süredir ilgili kurumlarla takip ettiğimiz Çan Karma OSB’ye artık başlıyoruz. Sermaye aşaması geçildi. 110 dükkanın içerisinde olduğu, 700 civarında kişinin çalışacağı devasa bir alana sahip olacak OSB’ye hep beraber başlıyoruz. Burası gıdanın, mobilyanın daha çok önde olacağı, inşaat ve metal sanayi ağırlıklı özel bir yoğunlaşmanın görüleceği bir OSB olacak. Valimiz, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve STK’larımız büyük bir koordinasyon ve motivaston ile süreci yürütüyor. Siyasetin lafla değil, icraatla, millete hizmetle, yatırımla değerli olduğuna inanıyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza bu çerçevede devam ediyoruz. Şimdiden Çan Karma OSB’miz  Çan ilçemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech