Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Şahdamarım” büyüledi

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen 58. Uluslararası Troia Festivali’nin son günü olan cuma gecesi saat 21.00’de sahne alan ünlü sanatçı Genco Erkal ile müzisyen Ercan ve Gökhan Çağıran, ünlü şair Ahmed Arif anısına hazırlanan “Şahdamarım” isimli oyun ile Amfi Tiyatroda kentlileri tek kelimeyle büyüledi.

Uyarlamasını, yönetmeliğini ve oyunculuğunu Genco Erkal’ın üstlendiği, Ahmed Arif’in ölümünün 30’uncu yılında, anısına bir armağan olarak hazırlanan oyun, Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Genco Erkal’ın müthiş performansının yanı sıra ozanın şiirlerinden bestelenen şarkıları sahnede Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşler yorumladı.

Seyirci tarafından sık sık alkışlarla bölünen oyunun kapanışı sonrası da seyirciler Amfi Tiyatroyu terk etmedi ve ritmik alkış ile sanatçıların tekrar sahneye çıkmasını bekledi. Genco Erkal ve ekibi ise Çanakkale seyircisini kırmayarak tekrar sahneye geldi. Bir kez daha halkı selamladı.

“Çok özlemişiz…”

Oyun öncesi Amfi Tiyatro’daki yerlerini alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan’da oyunu keyifle izledi. Başkan Gökhan kapanış selamlamasının ardından sanatçılara hediyelerini takdim etti. Oyunla ilgili olarak ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Değerli sanatçımız Genco Erkal’ı Çanakkale sahnemizde ağırlamaktan ve birlikte olmaktan gurur duyduk. ‘Şahdamarım’ oyunu ile Çanakkaleli tiyatroseverlerimize keyifli bir gece yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Çok özlemişiz…”

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech