Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Kaymakam Göktaş’a ziyaret

İYİ Parti teşkilatı, saha

İYİ Parti teşkilatı, saha çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz gün İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz ve İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş’ı makamında ziyaret ettiler. İYİ Parti’nin saha çalışmalarına titiz yaklaştığı bu dönemde Kaymakam Göktaş’a yapılan ziyaret dikkat çekti.

İYİ Parti son günlerde, sık sık gerçekleştirdiği saha çalışmalarına hız verdi. Hemen hemen her gün Çanakkale Merkez ve ilçelerde sahada vatandaşlarla bir araya gelinirken, geçtiğimiz gün Yenice Kaymakamlığı ziyaret edildi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ile bir araya geldi.

Yenice Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “İyi Parti GİK Üyesi, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sn. Rıdvan Uz, İyi Parti İl Başkanı Sn. Selahattin Yıldızlar, Çan İlçe Başkanı Sn. Mustafa Kılıç, Yenice İlçe Başkanı V. Sn. Ali Osman İçen ve Yenice ilçe yönetimi Kaymakamımız Sn. Musa Göktaş’ı makamında ziyaret ettiler” ifadelerine yer verildi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech